Viborg-talent henter OL-medalje: Det var en fed oplevelse

Kilde: Viborg Folkeblad

Fra ungdoms-OL i Aserbajdsjan til U17-håndbold i Viborg FH. Livio Klausen vendte hjem til sin nye klub med olympisk metal og en lyst til at lede.

Viborg: En dreng fra Stoholm med en OL-medalje fra Baku. Den talentfulde højreback Livio Klausen starter op på Viborg FHs U17-hold med en stor oplevelse i banken. Sammen med det danske U17-landshold hev han nemlig en bronzemedalje med hjem fra European Youth Olympic, også kaldet ungdoms-OL.

Læs mere “Viborg-talent henter OL-medalje: Det var en fed oplevelse”

Viborg FH

Fra papir til virkelighed – Viborg FH’s spillere samlet for første gang

Kilde: Viborg Folkeblad

Viborg Forenede Håndboldklubber er ikke længere kun en idé på et stykke papir. I weekenden mødte 50 kommende spillere op i Hald Ege til håndboldsamarbejdets første fælles træningsweekend. Og niveauet og antallet af spillere ser lovende ud.

Hald Ege: Hidtil har arbejdet med Viborg Forenede Håndboldklubber (Viborg FH) foregået i mødelokaler og på papiret.

Men i weekenden begyndte arbejdet så at blive langt mere konkret.

Læs hele artiklen på Viborg-Folkeblad.dk

 

Så er vi i gang

Så er VFH blevet skudt i gang for alvor – et fedt døgn med fokus på håndbold og fællesskab.

Der er blevet styrketrænet, trænet håndbold, aftenhygget, teambuildet og spillet kampe.

Alt i alt en mega god weekend, hvor håndbolden og fællesskabet har været i højsæde. Fra teamet bag VFH kan vi kun sige tak, og vi glæder os rigtig meget til at arbejde videre med jer.

Nicolai Mikkelsen træner i Viborg FH

Ny træner

Så er der spændende nyt på trænerfronten til U17-truppen!

Nicolai Mikkelsen fra Viborg bliver en del af trænerteamet til U17-truppen, Nicolai er 23 år og starter til sommer på læreruddannelsen i Skive.

Nicolai har brugt meget af sin fritid på at være håndboldtræner, først syv år i Hald Ege – Ravnstrup KFUM og senest har han været tre år i Bjerringbro FH, hvor han har trænet U14 og U16. Læs mere “Ny træner”

Kempa og Sportigan indgår tøjaftale

Tøjaftale indgået

Kempa, Sportigan og Viborg FH indgår tøjaftale for de næste 3 sæsoner. I Viborg FH er der stor glæde over at kunne præsentere en 3-årig tøjaftale med sportsmærket Kempa i tæt samarbejde med Sportigan Viborg.

Endelig kan vi præsentere vores nye spilletrøje i Viborg FH, som egentlig er ret cool, hvis vi selv skal sige det:-) Vi ser enormt meget frem til et frugtbart og udbytterigt samarbejde med Kempa og Sportigan Viborg, som begge er meget optaget af at støtte vores nye klub i bestræbelserne på at skabe nogle endnu bedre vilkår for drenge- og herrehåndbolden i Viborg by. Læs mere “Tøjaftale indgået”

Viborg FH

Sløjfen er bundet – Viborg HK går også med i nyt håndboldsamarbejde

Kilde: Viborg Folkeblad

Nu går Viborg HK også med i Viborg Forenede Håndboldklubber, som efter sommerferien skal skabe et nyt og bedre tilbud til unge håndboldspillere på drengesiden.

Viborg Forenede Håndboldklubber får nu også Viborg HK med ombord. I første omgang sagde Viborg HK ellers nej til tilbuddet om at være med i samarbejdet med Asmild FH, Søndermarkens IK og Hald Ege-Ravnstrup KFUM, men nu hopper klubben dog alligevel med på vognen. Læs mere “Sløjfen er bundet – Viborg HK går også med i nyt håndboldsamarbejde”

Assistenttræner fundet

Så er han her, vores nye assistenttræner, Mads Nielsen.

Mads udtaler:
“Jeg brænder for håndbold – Og jeg brænder for Viborg. Derfor er jeg utroligt glad og stolt over at blive en del af Viborg FH. Det er et ekstremt spændende projekt med gode folk som bagmænd. Projektet er ambitiøs men jeg tror hundrede procent på konceptet. Jeg var aldrig i tvivl om at jeg havde lyst til at være en del af Viborg FH da Ole Bitsch kontaktede mig og fortalte om ideen og tankerne bag. Jeg glæder mig meget til at møde drengene og komme i gang med arbejdet. Herre håndbold skal tilbage til Viborg, og det tror jeg er en opgave Viborg FH kan løfte”.