Så er der spændende nyt på trænerfronten til U17-truppen!

Nicolai Mikkelsen fra Viborg bliver en del af trænerteamet til U17-truppen, Nicolai er 23 år og starter til sommer på læreruddannelsen i Skive.

Nicolai har brugt meget af sin fritid på at være håndboldtræner, først syv år i Hald Ege – Ravnstrup KFUM og senest har han været tre år i Bjerringbro FH, hvor han har trænet U14 og U16.

-Jeg anser Viborg Forenede Håndboldklubber, som et utroligt spændende initiativ, som forhåbentligt kan være medvirkende til, at vi igen kan få etableret en god base for de drenge, og på sigt herrespillere vi har i Viborg. Jeg er selv født og opvokset i byen og
har derfor på nærmest hold fulgt med i, hvordan udviklingen, af drenge- og herrehåndbolden har været nedadgående de seneste år. Efter at have fået et nærmere indblik i tankerne, og ideerne bag projektet er jeg overbevist om, at man igennem Viborg FH kan skabe et spændende og udfordrende miljø, som forhåbentligt kan være medvirkende til at vende kurven, så vi igen kan mønstre herrehåndbold i Viborg. Jeg ser personligt frem til at blive en del af projektet, og se hvor langt det kan udvikle sig, siger Nicolai Mikkelsen.

Vi glæder os til at byde Nicolai velkommen og være med til at præge udviklingen på hans trænerkarriere.

Previous reading
Så er vi i gang
Next reading
Tøjaftale indgået