Kempa, Sportigan og Viborg FH indgår tøjaftale for de næste 3 sæsoner. I Viborg FH er der stor glæde over at kunne præsentere en 3-årig tøjaftale med sportsmærket Kempa i tæt samarbejde med Sportigan Viborg.

Endelig kan vi præsentere vores nye spilletrøje i Viborg FH, som egentlig er ret cool, hvis vi selv skal sige det:-) Vi ser enormt meget frem til et frugtbart og udbytterigt samarbejde med Kempa og Sportigan Viborg, som begge er meget optaget af at støtte vores nye klub i bestræbelserne på at skabe nogle endnu bedre vilkår for drenge- og herrehåndbolden i Viborg by.

“Der er ingen tvivl om, at dette samarbejde er endnu en blåstempling af vores projekt, som lige nu møder en fantastisk opbakning fra byen og andre interessenter. Det er vi både stolte og beæret over – og det motiverer os alle sammen til at arbejde endnu hårdere med at skabe et godt fundament for drenge- og herrehåndbolden. Man kan vist roligt sige vi er på rette vej” udtaler Ole Bitsch fra Viborg FH

Hos Sportigan Viborg og Kempa er der også stor glæde over det nye samarbejde, som giver nogle helt nye muligheder for at profilere sig igennem drenge- og herrehåndbolden i Viborg by. “Vi er glade for, at vi kan være med til at præge dette dejlige og energiladet projekt fra starten af – og ikke mindst være med til at gøre en forskel på den lange bane. Vi ser meget frem til samarbejdet, som tegner yderst lovende” udtaler Morten Halskov (Sportigan) og Torben Pedersen (Kempa).

For yderligere kommentarer:
Morten Halskov (Sportigan Viborg) 2264 9147
Torben Pedersen (Kempa) 7575 7575
Ole Bitsch (Viborg FH) 2939 1722

Previous reading
Ny træner
Next reading
Hovedsponsoraftale på plads