Kilde: Viborg Folkeblad

Fra ungdoms-OL i Aserbajdsjan til U17-håndbold i Viborg FH. Livio Klausen vendte hjem til sin nye klub med olympisk metal og en lyst til at lede.

Viborg: En dreng fra Stoholm med en OL-medalje fra Baku. Den talentfulde højreback Livio Klausen starter op på Viborg FHs U17-hold med en stor oplevelse i banken. Sammen med det danske U17-landshold hev han nemlig en bronzemedalje med hjem fra European Youth Olympic, også kaldet ungdoms-OL.

– Det var en fed oplevelse. At være med landsholdet til et OL-arrangement er jo ekstra specielt, fordi der er så mange sportsgrene samlet på én gang, siger Livio Klausen.

Den unge håndboldspiller tørner i den kommende sæson ud for det nystartede Viborg FH-projekt, som indtil videre kun består af U17-spillere, men som på sigt igen vil gøre herrehåndbold i Viborg til en væsentlig ting. En rejse, som Livio Klausen ser frem til at være med på.

– Jeg vil være med til at lede holdet, og jeg vil ind og tage et stort ansvar. Vi har et rigtig godt hold her, og kan vi holde på de spillere, vi har nu, kan det gå hen og blive rigtig interessant.

Viborg FH er en nystartet overbygning, som vil udvikle og fokusere på drenge- og herrehåndbolden. Man starter i denne sæson ud med et U17-hold, som man inden for de kommende år vil udvikle i retning af seniorenes 1. division, så der igen kan blive spillet herrehåndbold på højt niveau i Viborg.

Previous reading
Nyt håndboldsamarbejde bestod den første sportslige eksamen med glans
Next reading
Fra papir til virkelighed – Viborg FH’s spillere samlet for første gang